"I miss you"

Jag läste nyss min storasysters blogg , blir nästan gråtfärdig. Hon skrev ett helt inlägg om våran pappa, så tänkte göra detsamma.
Våran pappa dog när jag var 9 år och det var det värsta jag har varit med om. Det var ju svårt att fatta när man var så liten men, sen kom det. Han dog 2004-09-09 , två månader innan julafton. Den julen var inte lika rolig som alla andra den var så ledsam , sorgen var så stor.
Folk säger alltid att tiden läker alla sår men jag säger alltid till dom att det är inte sant. Tiden har aldrig läkt mina sår , dom är inte lika stora men dom är fortfarande lika djupa. Hålet i magen kommer alltid tillbaka och det blir bara svårare och svårare att stänga hålet igen.
Pappa hade alltid stora tröjor så det vart alltid extra varma kramar , och hans fluffiga hår var så roligt att hålla på med.
När jag var mindre så var det ett tag som jag inte grät jag höll det inom mig men en dag så brast det den dagen grät jag nonstop kändes det som. Men jag försöker vara stark, Låten har min storasyster på sin blogg och hon tycker den påminner om förlusten och jag håller med därför tog jag den också.
Pappa var den bästa han var som en bästa vän. Det är svårt att skriva det här för tårarna rinner och jag vill inte att dom andra ska höra att jag gråter för jag vill vara stark för deras skull.
"maybe someday i can visit you in heaven okay?"
Våran pappa var verkligen en ängel men jag antar att det var någon annan som behövde en ängel, men varför.
Varför just våran ängel det fanns väl så många andra änglar?.
Ibland kan jag faktiskt prata om min pappa utan att gråta men nu går det knappt att sluta.
"is it true your not coming home" Jag saknade min pappa på min 15 års dag och kommer sakna honom när jag går ut 9an och alla andra högtider och så.
När alla andra pratar om vad dom ska göra/har gjort med sin pappa så vill jag bara gråta och gå därifrån.
Det finns igen som kan ersätta min pappa, har var den bästa. Han fanns alltid där när man behövde prata om något. Jag minns att min bästavän Alexandra Bergström älskade min pappa han var så snäll mot alla.
Pappa jag älskar dig!.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, Och Jag saknar dig! <3

Kommentarer
Postat av: Linn Forsström

Jag älskar dig

2010-03-09 @ 21:20:46
URL: http://linnforsstrom.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej vännen! Min pappa dog när jag var 9 år och det händer fortfarande att jag gråter över honom. Det kommer du också alltid att göra.

Det finns dagar när man är stark och klarar det mesta och det finns dagar när man mår så dåligt att man tror att man inte ska komma upp över vattenytan igen.

Ibland kommer du vara så stark och ibland kommer du vara svag, men du kommer att klara dig bra om du bara ger dig själv chansen!

Kram

2010-03-25 @ 13:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0