ojsan !

Nu Har det gått ett tag innan man var inne men har skaffat en ''dagbok'' som jag skriver i så jag glömmer lätt bort bloggen , men nu är jag inne och skriver iaf fast har mått bra dom senaste dagarna så har inget att säga .

CIAO PUSS OCH KRAM<3<3<3

Har inte varit inne på ett tag

Idag efter skolan var jag på stan och köpte en bok som heter : om jag kunde drömma utökad version Edward berättar om första mötet med bella , och köpte en ''dagbok'' och såklart köpte jag godis xD som alltid jag är ju en liten godisgris jag har haft ont i huvudet idag och så har jag mått illa med det gick över sen.
Cioa alla läsare Ses !

HALLÅ!

Jo såhär är det jag är osams med en kompis och vi skickade lappar till varandra på måndagen elr tisdagen och hon tog hem dom och skulle bränna dom (VISST EN STOR LÖGN) men hon tappade en av lapparna i bilen och då läste hennes mamma den och imorgon så ska mamma prata med kuratorn och Vice rektorn elr någon och jag vill inte att hon ska komma till skolan vill att allt ska ta slut bara det stog ju lite ''personliga'' saker på lappen !
Jaja skriver imorgon och om hur det gick.
CIAO puss<3


I Helgen !

I helgen sov jag hos min mormor och gjorde inget på hela helgen förutom att undra varför min så kallade kompisar ignorerade mig ? man kan ju undra jag trodde att dom verkligen brydde sig om mig men jag hade fel kan inte fatta att jag alltid dras till fel personer och jag mår inte bra heller så det va ju snällt av dom så nu har mitt liv inte varit bra allt hände i fredags så i helgen har jag mått ganska dåligt . Det Var Det
Ses Hejdå !

Idag och Igår =)

Heej ! Jag är glad att säga har inte mått dåligt på ett tag nu Hurra ! Men har ett litet problem är kär i en kille men han vill bara vara min kompis =( och jag känner att jag verkligen vill vara tsm med han för så fort vi är i samma rum(Klassrum) så känner jag mig trygg det känns som han sitter vid min sängkant på nätterna, Och vill att jag ska få känna så jämt men han gillar mig inte på samma sätt , och jag har nog aldrig haft en kille som verkligen älskar mig , vissa vuxna säger ju att man är för liten för att ha kille men man är ju faktiskt 13 snart 14 jag tkr absolut inte att jag är för liten för att älska någon. Igår så var jag på bio med en klasskompis som heter Emma vi kollade på HSM 3  vi gillade den båda två , efter det åkte vi hem till mig och jag packade och sen åkte vi hem till henne och jag sov där vi somnade ungefär vid 03:30 - 04:00 och vaknade vid typ 12:30 =) ojoj !
Det var det ! Hejdå Puss på alla !

Ps. Tipsa gärna om problemet med killen vill ha en lösning. Ds.

Jag


idag så hoppas jag att allt är bra

Heej Alla ! Idag så har jag inte gjort något men min kusin ska komma hit så ska hon och jag och hennes pojkvän kolla på film vet inte vilken film än men hoppas att den kommer vara bra . Just nu lyssnar jag på musik och längtar tills torsdag då skolan börjar min klass ska spela curling  och såklart har jag aldrig spelat det , Jag mår bra och hoppas jag mår såhär hela dagen för jag orkar inte må dåligt just nu. I helgen var jag hos min mormor där min största syster bor och syrran var på bio i fredags med sin jätte snälla kompis sen kom dom hem med sibylla hamburgare och jag blev super glad för jag var jätte hungrig hade ätit innan vid typ 15.00 och klockan var ungefär 00:00 så ni kan ju gissa hur hungrig jag var okey iallafall så hade jag det bra när syrran var på bio fast saknade henne för mormor sov och jag satt uppe själv fast fick ju låna syrrans dator och då satt jag och spela dressupgames och var inne på bdb , Sen kollade vi på film men vart så trött för nu var ju klockan ungefär 04:00 så gick och la mig. På lördagen var jag med syrran och hennes kompis vi spelade wii långt in på natten till slut orkade vi inte mer syrrans kompis spelade åt mig på Zelda för jag kunde inte göra något typ hon fick spela templen och bossarna =) . Men så gick vi och la oss och sov och vaknade ungefär 15:15 och syrran skulle äta ute med en annan kompis och hon ringde mamma och frågade när dom skulle hämta mig och dom frågade om jag ville följa med till min kusin som fyllde år det gjorde jag såklart åt kladdkaka och bulle och kakor det var gott :)  Ja det var det
Hejdå Ha en bra dag !


Välkommen till min nya blogg!

Hej alla som är intresserade av att läsa min blogg den handlar om hur jag mår och vad som händer i min vardag just nu har jag inget att skriva ska sova nu så jag skriver mer senare .
Godnatt !
Hejdå!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!