Move on

hejsan!
Idag kommer min mamma hem från Thailand, efter att hon varit där i två veckor :) Det ska bli skönt att slippa vara ensam hemma nu :) iofs så har ju jag haft min hund här men ändå, det blir väldigt ensamt. men ikväll så kommer dom så då blir det pizza och lite mys :) kanske ska på fest också :) min kompis fyller år på måndag så hon ska ha fest ikväll men får se hur det blir :)

pusshej! :)

Another day

Hej alla små söta människor :)
Idag är det torsdag och jag är just nu i skolan :) Ska dock gå hem snart eftersom jag har lite feber och jag mår illa och har huvudvärk :/ tyckte dock att jag skulle försöka klara av dagen men känner redan nu att det är kört. kväljningar och huvudvärk samtidigt som man sitter vid lektionen och ska läsa och hitta info om modernism.... ingen bra kombo. Men ska försöka klara mig tills iaf denna lektion är slut. Ska precis börja ingen så jag får uppdatera senare när jag har kommit hem.
Så hejdå tillsvidare vi hörs senare!
pusshej!

Svimmade

Ja jag svimmade -.-' Dumt nog, slog huvudet rakt i golvet och bäckenbenet och fingrarna på höger handen. Så jag har lite ont, men får stå ut. Denise rusade upp och frågade hur det var med mig och såg till så jag kom upp från golvet. En av världens bästa systrar! :) Jag älskar er Denise och Rianne! <3 Jag har som tur inte lektion förens 11.40 imorgon :)
Just nu dricker jag lite te och kollar på CSI :)
Det var det :)

Pusshej! ;*

School

På väg till skolan nu och ska ha teckenspråk 8:15 men fanns ingen senare buss utan att jag skulle komma försent :/
men jag tycker om att komma till skolan tidigt :) Vet inte varför men det är så lungt och skönt att bara få sitta och andas. Att bara få sitta ensam och lyssna på musik är så skönt :) avslappning som jag borde göra mer :)

pusshej! :*

Mys i soffan

hejhej!
jag sitter i soffan med syrran och kollar på film :)
Lite kul eftersom jag somnade runt 21.00 och vaknade 22.10 så jag hann sova i 1 timme och 10 minuter. Härligt! xD
Haha ^^
Men efter filmen ska jag sova igen :)
Imorgon får jag äntligen gå till skolan! fyfan vad skönt. Jag slipper sitta hemma och sova hela dagen för att jag mådde för dåligt för att vara vaken :/
nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen,
puss hej :*

Nothing more to say or do

Jaha här var man igen.. Samma gamla tänk och samma gamla Ange.. Usch inte kul.
Med det så menar jag att jag hamnar efter i skolan som nu. Och jag tänker väldigt negativt på saker, vilket bara leder till massa skit. Men det löser sig nog någongång :)
 
Jag fyller "snart" 18! :D Lycklig tjej här! Känns så fantastiskt att snart så händer det, jag bara längtar till Januari! :D GAAAAH!

Hehe ^^ Då ska jag festa som aldrig förr! ;) Och gå på krogen såklart!
Jaha då var det klart.. Vad ska jag nu skriva? 
 
Jag har varit sjuk hela veckan! Jag har varit förkyld och haft feber och hostat lite. Men det börjar bli bättre så på måndag blir det skola! :D
Gissa om jag blev förvånade när min lärare ringde och frågade hur det var med mig :O Vart lite chockad.. Men gulligt iaf :)
 
Nej nu ska jag gå ner och kolla på film men mina systrar och Elin :) YAY! 
 
Men vi hörs alla söta läsare :)
Pusshej! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!