Pain

Hej! Rubriken säger allt. Jag har ont som fan i nedre delen av ryggen! Sitta? Nej, Stå? Nej, Gå? NEJ! Allt som jag kan göra utan att det gör ont är att LIGGA NER! Fattar ni hur det känns? OCH inte nog med det så kallsvettas jag, mår illa, vill spy, har ont i magen (från och till) MEN gick till skolan ändå. Fyfan och imorgon ska vi till kilsbergen och göra något random... AWESOME! NOT! Helvetes jävla piss skit! Vill fan inte må såhär! Seriöst. FUNFUNFUNFUN! Haha yay!
Så idag när jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Inget annat val om man vill slippa smärtan. Just nu känns det inte super mkt. Men helvete alltså när jag ska gå från datan till sängen som är högst två meter två fucking meter! känns det som om jag ska dö.
Iaf positiv sak är att på fredag får jag mitt studiebidrag. Äntligen har längtat. Då blire lite handla, ska gå med Lena (klasskamrat) till Mc Donalds. Förhoppningsvis vill hon gå med mig en liten stund på stan. Hoppas.


Och ja.. finns det något mer att säga? Nej tror inte det.. ELR JO! Jag trivs i min nya klass och nya skolan gymnasiet är bättre än vad jag väntat mig. Klassen är underbar! och kompisarna är dom bästa.
Nej nu blire antingen sängen och musik elr checka Fb lite till.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0