I will never be the same...

Hej.
Jaha. jag är nu singel.. vilket känns bra och dåligt.
Vi var tillsammans i 11 månader och det var mitt längsta förhållande hittills...
Men antar att jag ska säga som alla andra.. sånt händer..
Det finns dock ett problem med detta
Jag älskar honom fortfarande! 
Men samtidigt så hatar jag honom för att han dumpade mig.
Det gör ont i hjärtat att veta att jag inte kommer få kalla honom min längre. Det känns som om hålet som jag hade efter pappa dog har kommit tillbaka och är mycket större nu. Detta kommer förstöra allt! Jag åker till Spanien på måndag (den 8) Och jag har ingen lust eller ork till det nu. Jag känner inte för att hålla på med massa skolarbete och vandra och sånt. Det vill jag inte, men jag måste åka.
Jag behöver komma bort. Och inte nog med att han vill vara vänner så sa han saker som förvirrade mig. Det bara snurrar i huvudet på mig. Jag längtar inte till bussresan till flygplatsen och sen själva flygresan, det kommer vara så mkt tid som jag kommer kunna tänka på honom. Det kommer gå åt helvetet rent ut sagt.
 
Jag blir galen, vill inte sova, känner ingen matlust och mår illa som bara den..
Någon som vill byta? Jag orkar inte med allt nu, jag är stressad för att jag ligger efter med Matematiken i skolan, jag klarade inte det första matteprovet och han dumpar mig för att sedan göra mig helt förvirrad. Allt på en och samma dag. Fredagen som skulle vara en bra och rolig dag slutade med att jag satt med min älsta syrra och hennes bästa vän hemma hos mormor och kollade på film och åt glass (försökte äta mat men fick knappt i mig det så tog glass för att iallafall få något i kroppen.) 
Syrran somnade ganska fort så jag och Mello (syrrans bästis) satt och pratade om allt möjligt och vi skrattade ganska mycket också. Men somnade halv 3 på morgonen och vaknade halv 8 på morgonen, 5 timmars sömn och jag kunde inte somna om. Så slutade med att jag satt i mormors kök och grät sen vid 9 så vaknade syrran och kom och tröstade mig. 
Helt otroligt att det kan göra så ont både fysiskt och psykist att bli dumpad, jag känner mig helt slut och vill bara sova, men jag blir ändå inte pigg.
 
Jag kommer gå in i det stadiet att jag kommer börja stöta bort vänner och familj. jag kommer vända mig inått och bara vara med mig själv. Ensam.
 
Finns antagligen någon som jag kommer prata med. Men that's it. Alla andra kan försvinna, jag vill inte släppa in någon mer i mitt liv. Jag tänker inte bli sårad igen. Jag vill inte få känslor för någon igen, jag inte bli sårad.
 
Nu har jag skrivit av mig lite. Finns många mer känslor som behöver komma ut men inte här och inte nu.
 
Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0